Trouwlocatie

Private Wedding Tour

Laat je verleiden door de romantische salons en de mediterrane tuin en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Om alles door te nemen geeft Viersprong private wedding tours. Dit kan van woensdag t/m zaterdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Je kan op je gemak rondlopen, de sfeer proeven, vragen stellen en je bruiloft 1 op 1 bespreken.

Mail even naar Millie Peters op millie@viersprong.nl en wij bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Viersprong in het kort

Viersprong beschikt over schitterende salons, romantische terrassen en een prachtige Mediterrane tuin. Elke ruimte heeft een geheel eigen, moderne en stijlvolle uitstraling.

Viersprong is een officiële trouwlocatie. Bij mooi weer kan de ceremonie in de royale Mediterrane tuin. Is het minder zonnig….dan in één van de sfeervolle salons. De gehele dag en avond zal ons professionele en ervaren team er voor zorgen dat iedereen in de watten wordt gelegd.

Na afloop is het tevens mogelijk om te verblijven in fraaie villa’s op het naast gelegen Duynpark of in één van de hotels in de directe omgeving. Wij bieden een aantal mooie mogelijkheden, zowel voor het bruidspaar als voor de gasten.

Inspiratie

Team Viersprong denkt graag met je mee op het gebied van food, drinks, styling, muziek, setting, gevoel, beleving, planning! Meer weten? Maak een afspraak en laat je inspireren.

Keuken…

Alle gerechten, van hapjes tot het diner, worden bereid in de hypermoderne eigen keuken. De kookstijl is mediterraan met een global twist.

Wij bellen je!

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden, of een vrijblijvende rondleiding op locatie?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met jullie op.

Naam

Telefoonnummer

E-mailadres