Agenda Viersprong

Pinksteren

Viersprong is eerste Pinksterdag van 13.00 – 22.00 uur doorlopend geopend voor lunch en diner.

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Trakteer Pa @ Viersprong

Zondag 16 juni Vaderdag met
good food en good Music!

Liefde gaat ook een
beetje door de maag.......

Van 13.00 – 15.30 uur lunchen met de lekkerste
zomergerechten van de à la carte kaart of ….

Dad’s Special Lunchmenu
13.00 – 15.30 à € 45,00

Aspergesoep met beenham en gehakt ei
Brood met smeersels

***

Zeebaarsfilet met gamba’s summerstyle
of
Angus beef chef’s style, chili roasted sweet potato

***

Aardbeien Romanoff, vanille ijs

Dinner & Live Music

In de avond een supergezellig avondje uit met
gezellige live music door Annemarie Boekelman.

Dinner à la carte met een tasty DAD SPECIAL.

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Asperges

In de maanden april, mei en juni serveren wij heerlijke aspergegerechten.

Viersprong gebruikt uitsluitend de mooiste AA asperges, biologische eieren en als aardappels de Westlandse eerstelingen.

Viersprong-Asperges

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Mosselen

Vanaf juli start het mosselseizoen weer. Wij staan bekend om onze goede kwaliteit Jumbo mosselen van Prins en Dingemans. Loop bij ons binnen voor een heerlijke royaal gevulde pan met gekookte mosselen, dikke frieten met eigen gemaakte mayonaise en een vitaminerijke Westlandse salade. Dit complete gerecht serveren wij voor € 23,50 per persoon.

Mosselpan bij restaurant Viersprong

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

X-MAS 2023

*** VOLGERESERVEERD ***

Op 1ᵉ kerstdag een compleet verzorgd avondje uit in een sfeervolle setting.

Classy en relaxte live muziek door Annemarie Boekelman.
Ontvangst vanaf 18.00 uur en borrel/aperitief aan tafel.

Start diner vanaf 18.30/45 uur.

Classy en relaxte achtergrond muziek door Annemarie Boekelman.

Kerst Arrangement € 110,00 p.p.

Ontvangst met bruisende prosecco Astoria

***

Amuse, ravioli gyoza en Oriëntal crunch

***

Vers gebakken broodsoorten, grasboter, kruidenboter

***

Chef’s X-Mas line up
tonijn canneloni Vittorio
veggie roll, gemarineerde zalm, passiefruit
Parmezaan pannacotta, vijg, smokey ribeye
truffelbeef nigiri, bundelzwam

***

Zeebaarsfilet
coquille, sesam-chili dressing,
graantjes en kaantjes, sweet & sour venkel

***

Tournedos van grassfed Angus beef
truffeljus, pastinaak, pompoen,
shi take, pommes fondantes

***

Santa’s ice cold favorites
Bailey mousse, chox crumble
crémeux, citrus karamel, cassis sorbet

Kids Arrangement € 45,00 p.p.

Ontvangst met alcoholvrije kidsbubbels

***

Carpaccio van het rund met Parmezaan

***

Kidstournedos, Vlaamse frieten, garnituren

***

Santa’s ice cold favorites
proeverij van ijs en kleine nagerechtjes

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Valentine
Woensdag 14 februari 2024
Spoil your loved ones

*** VOLGERESERVEERD ***

Valentine Dinner Arrangement € 69,50

Ontvangst met Astoria 9.5 prosecco of Love & Passion cocktail.

Romantic candlelight dinner met de lekkerste bites en gerechten.

DJ Cupido met love beats, vocals, disco innovations, deep & uptempo.
Lady Yaya on Sax.

Menu

Vlaamsch Broodhuys
Gezouten grasboter, kruidenboter

♡♡♡

Chefs Valentine line up
Tasty proefwerk van verschillende voorafjes
pink tuna tataki, wasabi, lenteui
salmon Prnstr Martini style
gamba, Thai curry, mango
truffelbeef nigiri

♡♡♡

Black Angus ossenhaas
Provencaalse jus, pink waffles
groenten mélange

♡♡♡

Guilty pleasures
Pannacotta, peer, hibiscus
rood fruit mousse, pistache macaron
rozenelixer, frambozensorbet

Wijnsuggestie

Wit:
Morgenzon Viognier, Zuid Afrika
stuivend fris en zacht met een vleugje eiken
bij de entree….€ 8,00

Rood:
Quattro van Montgras, Chili
rond, vol, elegant, kersen, chox, tasty
bij het hoofdgerecht € 7,75

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Njoy Easter @ Viersprong

Geniet met familie en vrienden en vier de lente.
Op 1e paasdag een brunch van 11.30 – 14.30 uur.
Diner à la carte vanaf 17.00 – 22.00 uur.
Op 2e paasdag doorlopend geopend, à la carte van 13.00 – 21.00 uur.

Paasbrunch

Vanaf 11.30 tot 14.30 uur uitgebreide foodstands vol met lekkernijen.
Volwassenen à € 59,95 all-in, ontvangst met prosecco en drankenbuffet.
Kinderen t/m 12 jaar à € 17,50 inclusief drankenbuffet.

Ontvangst met bubbels

Een feestelijke start met een (alcoholvrije) prosecco van Astoria.

Drankenbuffet

Koffie, thee, melk, verse jus d’orange,
Huiswijnen, bier, plat en bruisend water, tevens alle frisdranken voor de kids.

Wijnstand

Met prosecco Astoria, verdejo, chardonnay reserva,
rosé Languedoc, rood Rioja, overige drinks all-in
(muv buitenlands/likeur/cognac)

Koude gerechten

Pokestyle salade, tonijn, mango & wakame
Pompoen salade met zoetzuur van venkel (v)
Witlofsalade met pecan noten, appel & rozijnen (v)
Grootmoeders kropsla, cherry tomaat & gekookt ei (v)

Smokey chicken, avocado , orzo, Parmezaan & rucola
Huisgerookte zalm met honing mosterd dressing
Rosbief met truffelmayonaise & chimmi churri.

Broodstand

Boeren brood, klein brood, witte puntjes
Kruidenboter, gezouten boter, tomaat olijf tapanade, hummus
Scones met aardbeien jam & clotted cream
Croissants & choco croissants

Soupcorner

Westlandse pompoensoep met kokos en Oriental crunch

Warme gerechten

Ossenhaas teriyaki style
Cajun chicken bbq style
Gamba’s kokos gele curry
Zalmfilet met citrus-saffraansaus
Scrambled egg met smokey bacon
Antipasti van gegrilde groenten, salsa verde
Van Dobben kroketten met maille mosterd
Vlaamse frieten & aardappel waffles

Dessertbuffet

Tropical dessert met mango & ananas
Chocolade mousse taarten
Spekkoek met kokos & banaan
bosvruchten bavarois met rood fruit
Brownies & blondies
Macarons
Tiramisu rustique
Soesjes, chocolade, eclairs

Kidscorner

Verse frieten, mayo, kipnuggets, kroketten, frikadellen, appelmoes, salade,
kinderijsbekers en een frisdrankenbuffet.

1e Paasdag Dinner

1e Paasdag à la carte vanaf 17.00 – 22.00 uur

2e Paasdag Lunch & Dinner

Geopend van 13.00 – 21.00 met à la carte lunch en dinner.
Maak een keuze uit de lekkerste lentegerechten.

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Moederdag @ Viersprong

’s-Middags van 12.00 - 15.00
een all-in moederdag family lunchbuffet

In de avond een tasty dinner met
live music door Annemarie Boekelman

Vier het leven en geniet volop……. Spoil Mom is het motto!

Lunch Arrangement € 57,50 all-in

Wijnstand

Wijnbuffet met prosecco, verdejo, chardonnay reserva,
rosé Languedoc, rood Rioja, alcoholvrije wijnen wit en rood

Drankenbuffet all in

Verse jus d’orange, frisdranken, bier
Koffie en thee onbeperkt te bestellen

Soupcorner

Limburgse aspergesoep met gehakt ei

Broodstand

Boeren brood, klein brood, witte puntjes, croissants
Gezouten boter, olijventapenade, paprika aioli

Voorafjes/Koude gerechten

Huisgerookte zalm met tuinkruiden en creme fraiche
Salade Nicoise, tonijn, zwarte olijf, kappers, haricots
Carpaccio, rucola, biet, truffelmayonaise

Warme gerechten

Ossenhaas rendang style
Chicken Louisiana BBQ style
Limburgse asperges, beenham, Hollandaise
Krielaardappeltjes met boter en peterselie
Gamba’s met milde Thaise curry
Warme zalmfilet met tuinkruidensaus
Vlaamse frieten met homemade mayonaise

Dessert uitgeserveerd

Gemarineerde aardbeien, cheesecake, Champagne ijs, chococrunch

Kinderarrangement € 17,50

Frites met biefstukje, frikadel, kroket of nuggets
Kinderijsbeker, frisdranken all-in

Dinner Arrangement € 67,50

3 gangen keuzemenu met relaxte live
muziek door Annemarie Boekelman
Vers gebakken broodsoorten

met wereldse smeersels

Vooraf een line up to share op plateau gepresenteerd

Tuna tataki, citrus, green curry
Truffelbeef nigiri, bundelzwam
Pata negra & asperge Calfornia roll
Gyoza, Oriental crunch, crispy dressing
Brioche met pulled oesterzwam en teriyaki

Hoofdgerecht naar keuze

Angus ossenhaas, gepofte bataat,
crispy truffel dressing, veggies
of
Zeebaars, coquille, summerstyle salad,
chili dressing, zoete aardappel
of
Zalm uit de smoker, Hollandaise,
ponzu, AA asperges, eerstelingen
of
Asperges Flamande, eerstelingen,
Hollandaise, ei, peterselie

Dessert

Strawberry cheesecake, gemarineerde Westlandse
aardbeien, Champagne sorbet, chococrunch

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Op Hemelvaartsdag zijn wij niet geopend...

We wensen al onze gasten een mooie zonnige dag toe!

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

GL2021
Getlounged X-Mas 2021
Vol verwachting kijken we uit naar Get Lounged X-Mas. De datum is zondag 19 december, binnenkort hoor je meer over de ticket verkoop.
Concept

Geniet van excellent food & drinks, ontmoet leuke mensen, laat je verrassen door de beste artiesten.
Op zondag 19 december worden alle zintuigen weer geprikkeld op het leukste kerstuitje van december.
Het decor van GLOS X-MAS is de gehele Viersprong.
Overal is ontspanning, beleving en muziek, van relaxed loungen tot lekker dansen. Tijden van 16.00 – 22.00+++

Food & Drinks

Tickets zijn inclusief een royaal en uitgebreid live cooking buffet met oa. XL sushi eiland, fishmarket, meatstreet, salad bars.  Als afsluiter zijn er de lekkerste sweets and guilty pleasures. Met je consumptiemunten bestel je drinks aan de diverse bars.

Line Up

De muzikale line up gaat van start met lekkere Ibiza Lounge, hierna lekkere energieke uptempo door de beste DJ’s en artiesten. Na 20.00 uur is de muziek “danceable“ en wordt het een feestje.

Dresscode & leeftijd

Dresscode is soignée en stylish, dress your feelings met een touch of X-mas & Glamour.
De leeftijd van de GLOS bezoekers is vanaf 30++ tot jong van geest.
Bij twijfel wordt aan de deur gecontroleerd op leeftijd.

Tickets

*** UITVERKOCHT ***

Early birds à € 65,00,  regular à € 75,00 en late bird € 85,00. Entree prijs inclusief ontvangst met bubbels, luxe foodstand dinner, sushi island, ice cream & guilty pleasures. Voorgaande jaren was GLOS ruim van te voren uitverkocht dus wacht niet te lang.

When you love surprises, feel invited !!

TICKETS INCLUSIEF ENTERTAINMENT, GLOBAL COOKING BUFFET, DESSERT

TICKETS INCLUSIEF ENTERTAINMENT, GLOBAL COOKING BUFFET, DESSERT

EARLY BIRD tickets € 35,00
REGULAR tickets € 39,50
LATE BIRD € 42,50