Vacatures

Leerling kok niveau 3 of 4 BBL en stagiair BOL

Door de kwaliteit en veelzijdigheid in zowel à la carte als banquetting, is Viersprong een aantrekkelijk leerbedrijf. De kookstijl is mediterraan en global met een eigen twist.  Binnen ons keukenteam zijn 2 ervaren leermeesters werkzaam die ervoor borg staan dat je professioneel en met veel respect voor het koksvak begeleid wordt. Wil jij werken en leren in een drukbezocht en eigentijds bedrijf mail dan je sollicitatie met CV naar Rene Brussee, rene@viersprong.nl   Bij de Viersprong werk je van donderdag t/m zondag en ben je 1 x per maand een weekend vrij.

Kernwaarden:
Leergierig, interesse en respect voor het koks vak, doorzettingsvermogen, smaakbewust, flexibel, enthousiast, woonachtig in de regio is een pré.

 

Leerling gastheer niveau 3 of 4 BBL en stagiair BOL

Door de kwaliteit en veelzijdigheid in zowel à la carte, banquetting en events is Viersprong een aantrekkelijk leerbedrijf. In de bediening zijn 2 ervaren leermeesters werkzaam die ervoor borg staan dat je professioneel en met veel respect voor het gastheerschap wordt getraind. Wil jij werken en leren in een van de betere horeca bedrijven van het Westland mail dan je sollicitatie met CV naar Rene Brussee, rene@viersprong.nl   Bij de Viersprong werk je van donderdag t/m zondag en ben je 1 x per maand een weekend vrij.

Kernwaarden:
Leergierig, interesse, gastvrije instelling, spontaan, doorzetter, flexibel, enthousiast, woonachtig in de regio is een pré.

 

BOL Stagiair(e) manager/ondernemer niveau 4

Je leert en assisteert op kantoor, in de sales, in de bediening en ook neem je een kijkje in de keuken en administratie. Je hebt al ervaring opgedaan,  houdt van aanpakken, je bent pro actief en communicatief sterk. Iets voor jou ?

Voor meer info mail naar Millie Peters, millie@viersprong.nl

 

Part-time medewerk(st)er bediening en ervaren (lady) bartender

Jij bent helemaal in je element als je onze gasten een topavond kan bezorgen ! Gastvrijheid en plezier in je werk zijn vanzelfsprekend in de Viersprong en dat binnen een jong, enthousiast en veelzijdig team. Ervaring is een pré maar intern kan je trainingen volgen. De werktijden zijn variabel en in de weekends ’s-middags en/of ’s-avonds. Ben jij 17 jaar of ouder en een doorzetter die een baan zoekt in een gezellig en gedreven team ? Mail je CV met sollicitatie naar Rene Brussee,  rene@viersprong.nl

 

Part-time afwashulp op vrijdag/zaterdag

Ben je tussen 16 en 18 jaar, wil je wat bijverdienen, hou je van aanpakken en ben je vrijdag of zaterdag beschikbaar ? Dan hebben wij voor jou een leuke bijbaan.

Voor meer info mail naar rene@viersprong.nl

 

ZZP’ers (zelfstandige professionals)

Voor zowel keuken, bediening en ( tuin ) onderhoud werken wij samen met zelfstandige professionals. Denk jij dat wij elkaar kunnen versterken ? Stuur dan een mail met motivatie en relevante ervaring naar Rene Brussee via rene@viersprong.nl