Vacatures

( aankomend ) Zelfstandig werkend kok ( per maart/april )

Kernwaarden:
Teamplayer, afgeronde SVH opleiding of voldoende relevante ervaring. Een smaakfanaat met oog voor detail en passie voor het vak. Je bent een doorzetter met plezier in à la carte en banquetting. Verder verwachten wij creativiteit en verfijning zowel bij kleine én grotere aantallen gasten.

Viersprong:
Viersprong biedt een 4 daagse werkweek in een enthousiast, professioneel en jong team. Voldoende doorgroeimogelijkheden en als bedrijf stimuleren en vergoeden wij trainingen en cursussen op je vakgebied. De kookstijl is mediterraan en global gemixt met eigentijdse variaties op klassieke gerechten. Verder is de productie ambachtelijk en modern.

Wil je meer weten over deze uitdagende functie of een dag proefdraaien in onze keuken, neem dancontact op met Rene Brussee per mail via rene@viersprong.nl of bel 0174-413322

 

Part-time Schoonmaakhulp voor 2 ochtenden per week

Wij ontvangen onze gasten graag in een kraakhelder restaurant. Binnen een klein team is het jouw verantwoording om hiervoor zorg te dragen. Werktijden zijn tussen 08.00 en 11.00 uur en de dagen in overleg te plannen. De werkzaamheden zijn veelal in de weekends.

Meer weten of solliciteren met CV met motivatie naar Rene Brussee, rene@viersprong.nl

 

Leerling kok niveau 3 of 4 ( leerjaar 2017/2018 )

Door de kwaliteit en veelzijdigheid in zowel à la carte als banquetting, is Viersprong een aantrekkelijk leerbedrijf. Binnen het keukenteam zijn 2 ervaren leermeesters die ervoor borg staan dat je professioneel en met veel respect voor het koksvak begeleid wordt. Wil jij werken en leren in een van de mooiere horeca bedrijven van het Westland mail dan je sollicitatie met CV naar chef-kok Daniel Pellis naar keuken@viersprong.nl Bij de Viersprong werk je van donderdag t/m zondag en ben je 1 x per maand een weekend vrij.

Kernwaarden:
Leergierig, interesse en respect voor het koks vak, doorzettingsvermogen, smaakbewust, flexibel, enthousiast, woonachtig in de regio is een pré.

 

Part-time afwashulp op vrijdag/zaterdag

Ben je tussen 16 en 18 jaar, wil je wat bijverdienen, hou je van aanpakken en ben je vrijdag of zaterdag beschikbaar ? Dan hebben wij voor jou een leuke bijbaan.

Voor meer info mail naar rene@viersprong.nl

 

Part-time medewerk(st)er bediening zomerseizoen 2017

Jij bent helemaal in je element als je onze gasten een topavond kan bezorgen ! Gastvrijheid en plezier in je werk zijn vanzelfsprekend in de Viersprong en dat binnen een jong, enthousiast en veelzijdig team. Ervaring is een pré maar intern kan je trainingen volgen. De werktijden zijn variabel en in de weekends ’s-middags en/of ’s-avonds. Ben jij 16 jaar of ouder en een doorzetter die een baan zoekt in een gezellig en gedreven team ? Mail je CV met sollicitatie naar Rene Brussee, rene@viersprong.nl

 

ZZP’ers (zelfstandige professionals)

Voor zowel keuken, bediening en ( tuin ) onderhoud werken wij samen met zelfstandige professionals. Denk jij dat wij elkaar kunnen versterken ? Stuur dan een mail met motivatie en relevante ervaring naar Rene Brussee via rene@viersprong.nl