Beoordelingen

Danny en Angela Rens

10

Trouwdag 7 juli 2017
Geplaatst op: 20 juli 2017

Beoordeling

Marco en Rene en team nogmaals bedankt voor het verzorgen van onze onvergetelijke dag. We hebben een sprookjeshuwelijk gekregen mede dankzij het uitstekende team van de Viersprong. Het eten was voortreffelijk en de feestavond ook zoals verwacht geweldig!! Onze gasten hebben ook hele verhalen dat het een geweldige locatie is met een superservice en alles gaat zooo mooi relaxed, net of je op vakantie bent in het buitenland. Echt fantastisch, bedankt! Angela en Danny.

Dennis en Inga De Wit

10

Trouwdag 13 mei 2017
Geplaatst op: 13 juli 2017

Beoordeling

Super geregeld allemaal niets is te gek en alle wensen super ingevuld. Super personeel

we zijn bij de viersprong in de tuin getrouwd. Daarna borrel in ander gedeelte gedaan. Daarna diner in restaurant gedeelte en het feest weer in een andere ruimte. Alles was in onze kleuren en naar onze wensen aangekleed. Precies zoals wij het wilde hebben.

Doron en Abina Overmars

10

Trouwdag 09 juli 2016
Geplaatst op: 12 juli 2017

Beoordeling

Niets is deze mensen te gek, alles is mogelijk er wordt geen wens ontweken. Bij binnen komst werden we al op handen gedragen voordat de eerste gast binnen was. Iedereen is op zijn gemak gesteld en van alle gemakken voorzien. Het personeel werkt goed samen, ze zijn op elkaar afgestemd. Wij hebben zelf de hele dag nergens aan gedacht behalve het huwelijk voordat je iets wil vragen is het al geregeld, de prachtige tuin, de loper, de stoeltjes aan alles is gedacht. daarbij komt nog het zeer goede eten (zeker niet te weinig), de gezellige uitstraling. Kortom top tent om je huwelijks dag te beleven. Dank!

Mike van Wingerden

10

Trouwdag 16 juni 2017
Geplaatst op: 07 juli 2017

Beoordeling

Service, relaxe sfeer, vriendelijke medewerkers, ontzorgt, mooie ceremonie opstelling, snelle bar. Het was echt helemaal top geregeld bij de Viersprong. Wat een mooie zaak en team, alles was in de puntjes, Van de gasten kregen we alleen maar positieve reacties, heel fijn! We vonden het ook mooi dat er op de kleine puntjes gelet word, dat ieder voorzien was, zelfs bij het eten nog wat extra nagebakken wordt, ieder altijd een drankje heeft, ect Speciale dank ook aan alle medewerkers die er de dag bij waren en het voortraject verzorgt hebben.

Nadine Kleijn Hoogenraad

9,4

Trouwdag 17 juni 2017
Geplaatst op: 22 juni 2017

Beoordeling

De ligging, de mooie tuin, de vriendelijke bediening & het meedenken. Het is een toplocatie , de sfeer is zo goed, vanuit het team wordt er goed met je meegedacht en niks is te veel ! Ceremonie in de mooie tuin, daarna heerlijk geborreld & een heerlijke bbq, lekke relaxed , personeel is zo onwijs vriendelijk ( en de eigenaar ook, helemaal top) ! Met 1 woord: geweldig !

Niels en Simone Verdoorn

9,5

Trouwdag 25 juni 2016
Geplaatst op: 25 november 2016

Beoordeling

Wat een fantastische locatie! Alles werd perfect geregeld voor ons en niets was te gek. Eten was ook echt fantastisch. Nu bijna 5 maanden na onze bruiloft horen we er nog leuke reacties over!

Stefano en Jade Reijnier

9,9

Trouwdag 28 oktober 2016
Geplaatst op: 13 november 2016

Beoordeling

Twee weken geleden hebben wij onze bruiloft hier kunnen vieren. De taart aansnijden, het diner en het feest. Vanaf de eerste keer hebben wij hier een goed gevoel bij gehad. Alle andere keren dat wij hier langs zijn gegaan, heeft dit ons gevoel bevestigd. Het proefdiner was heerlijk, maar ook het contact met het personeel verliep super.

Wij voelden ons begrepen en konden al onze wensen bespreken en laten uitkomen. Op de dag zelf hebben wij zo genoten en heeft het personeel zo geweldig werk geleverd. Al onze gasten hebben net zo genoten van onze dag als wij dit zelf hebben gedaan.

De Viersprong is zeker een aanrader!! Het personeel weet er ook echt een feest van te maken en alle gasten te voorzien van heerlijke drankjes en hapjes. Wij komen zeker nog vaak terug om hier te dineren en terug te denken aan onze mooie dag!

Jan Willem en Milou Burema

10

Trouwdag 01 juli 2016
Geplaatst op: 18 juli 2016

Beoordeling

Wij zijn 1 juli getrouwd in de Viersprong, en hebben onze hele dag daar gevierd. Het is een ontzettend mooie locatie, met hoogwaardige service en meer dan hoogwaardige catering. Helaas begon het op het moment dat de ceremonie zou beginnen te regenen, maar ze waren zo flexibel dat we in no time toch binnen konden trouwen. Het eten was heerlijk, de bediening top en het is echt een wereldlocatie om te trouwen.

Alle dank aan de Viersprong, en we raden het zeker aan!

Liefs,
Jan-Willem & Milou

Arnee en Wesley Roodenburg

9,8

Trouwdag 12 mei 2016
Geplaatst op: 31 mei 2016

Beoordeling

De Viersprong heeft ons voorafgaand aan onze bruiloft altijd zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ook kwamen ze zelf met goede suggesties en adviezen. Op de dag zelf verliep alles naar wens. De bediening was vriendelijk. Wij voelden ons erg relaxed en hebben een topdag beleefd. We zouden de Viersprong zeker aanraden als locatie voor uw feest en uiteraard ook voor diner. Want het eten is ook heerlijk!

Jeannette Kuijper Koot

9,1

Trouwdag 06 mei 2016
Geplaatst op: 16 mei 2016

Beoordeling

Over de overnachting kunnen we niet mee praten daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Onze gasten waren enthousiast over de ligging en verzorging van diner. Personeel heel vriendelijk.

Joelle Verboom

10

Trouwdag 19 mei 2016
Geplaatst op: 02 juni 2016
Een bijzonder mooie, perfecte locatie, top service, veel mogelijkheden, top personeel, eten kwalitatief erg goed!

Beoordeling

Zowel onze gasten als wij (mijn man en ik) zijn het er over eens dat dit een absolute toplocatie is. Persoonlijke topservice, kwaliteit is top, de locatie is qua zicht erg mooi; heeft geen versiering nodig.

Hennie Meesters

9,9

Trouwdag 06 mei 2016
Geplaatst op: 16 mei 2016
Toplocatie,Top-personeel,Prima prijs/kwaliteit-verhouding

Beoordeling

Op een stralende zomerdag zijn wij getrouwd in de grote tuin van de Viersprong. Qua locatie een Hollywood-gebeuren; qua persoonlijke verzorging een zowel warm als professioneel bad ! Van felicitatie-bubbel tot lopend buffet, van ontvangst-koffie tot receptie : het personeel leest je gedachten nog voordat je ze zelf hebt, denkt met je mee, verzorgt, verwarmt. Zelden hebben we een club mensen gezien die keihard werken combineren met een enorme persoonlijke betrokkenheid. Rene Brussee beloofde ons een onvergetelijke bruiloft. En die hebben we gehad ! Al onze persoonlijke wensen gingen moeiteloos in vervulling. Zodra je over de drempel van de Viersprong stapt hoef je nergens meer over na te denken. Vooral de huwelijksceremonie op deze locatie is buitengewoon bijzonder. Zowel binnen als buiten wordt de locatie prachtig omgetoverd tot trouwlocatie. En het ene gebeuren loopt naadloos over in het volgende. Niets dan lovende reacties van al onze gasten. Ga nog heel lang zo door !!!!

Karin en Chris Swinkels

9,8

Trouwdag 27 november 2015
Geplaatst op: 04 december 2015

Beoordeling

Een prachtige locatie en het paste helemaal bij onze smaken. En het eten was perfect en het personeel zeer vriendelijk en vakkundig.

Natalie Schijvenaars

8,1

Trouwdag 26 september 2015
Geplaatst op: 16 december 2015

Beoordeling

De sfeer was in 1 woord geweldig!Het personeel was uitstekend. En het eten krijgt een dikke 10!

Lion van Klooster

9,6

Trouwdag 21 augustus 2015
Geplaatst op: 28 september 2015
Top Locatie, top verzorging, top kwaliteit F&B, top uitstraling

Beoordeling

Door het schitterende weer een 10, anders een ruime 9! Namens De Viersprong denkt Rene Brusse prima met de opdrachtgever mee. Hij heeft goede ideeën en weet met zijn team een prima sfeer neer te zetten. Vanaf het eerste contact is het makkelijk communiceren. Hij denkt in mogelijkheden en voelt prima aan wanneer hij gas bij kan geven of even op de rem moet trappen. het is mooi te ervaren dat De Viersprong er zelf ook een mooi feest van wilt maken. Ze weten dondersgoed wat een perfect feest voor hen kan betekenen (positieve mond-op- mond reclame) en durven in de gasten te investeren. De gehele aanloop staan ze je met en raad en daad bij en op de dag zelf loopt alles op rolletjes. Een perfect opgeleid team zorgt voor een zorgeloze invulling van de dag. We hebben enorm genoten en onze gasten heeft het aan niets ontbroken!

Sarah Szwajcer

8,9

Trouwdag 11 juli 2015
Geplaatst op: 03 augustus 2015
Sfeer, personeel, tuin, eten, flexibiliteit

Beoordeling

Vanaf het eerste telefoontje heeft de Viersprong een goede indruk gemaakt! Er werd erg goed meegedacht en wat we ook maar anders of extra wilden, het was allemaal geen probleem. We hadden ook nog eens super goed weer op onze bruiloft en konden dus volop gebruik maken van de grote tuin! De reacties van de gasten waren ook één voor één super positief. Gewoon een echte aanrader!

Wendy Duijndam

10

Trouwdag 04 juli 2015
Geplaatst op: 09 augustus 2015
Alles was gewoon helemaal perfect

Beoordeling

Het was een toplocatie en mede door het weer was het een fantastische dag. Optimale seviceverlening stond op het voorhoofd geschreven! Met Millie was het ook fijn schakelen, snelle reacties en duidelijke afspraken! Dank voor een topresultaat! Wij hebben genoten!!!

Jeffrey den Exter

10

Trouwdag 26 juni 2015
Geplaatst op: 30 juni 2015
Sfeer, mogelijkheden, service

Beoordeling

Mooie ruime locatie waar veel mogelijk is. Goede service van begin tot eind. Geweldig mooie dag gehad. Ik zou iedereen deze locatie kunnen aanbevelen.

Priscilla Spliet-Kuhl

9,1

Trouwdag 06 juni 2015
Geplaatst op: 04 augustus 2015
Mooie buitenlocatie, perfecte service

Beoordeling

De Viersprong heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft vlekkeloos verliep. De service, zowel tijdens de voorbereiding als op de dag zelf was heel erg goed, overal dachten ze over mee. Daarnaast is het een hele mooie locatie, wij hadden heel mooi weer en konden daarom gebruik maken van het mooie terras. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op deze dag!

Leroy van der star

9,4

Trouwdag 06 juni 2015
Geplaatst op: 23 juni 2015
TOP locatie en personeel

Beoordeling

Wij hebben een geweldig huwelijk gehad bij de Viersprong, het ja woord gegeven in de mooie tuin was perfect. van de ceremonie tot en met het feest was alles tot in de puntjes geregeld, hebben lekker kunnen genieten zonder bezig te houden met rand zaken. Personeel was erg vriendelijk en proffesioneel. Wij hadden ons geen betere bruiloft kunnen voorstellen een echte aanrader.

Patricia ten Berge - Kriek

10

Trouwdag 29 mei 2015
Geplaatst op: 12 juni 2015
Super aardig personeel en service

Beoordeling

Top locatie, raad het iedereen aan. Service is er top en de locatie is prachtig.

Oscar en Eva Silvius van der Heijden

10

Trouwdag 23 mei 2015
Geplaatst op: 01 juni 2015

Beoordeling

Bij de Viersprong trouwen is super relaxt. Het team snapt precies wat je wilt, zijn flexibel in hun samenwerking als je eigen leveranciers meeneemt. Verzorgen op verzoek decoratie. De ‘hooiberg’ is uniek voor (veel) kids. Eten was goed en lekker. De tuin is natuurlijk prachtig om in te trouwen. Van A tot Z een mooie dag gehad in ‘s-Gravenzande!

Ton Pronk

8,9

Trouwdag 22 mei 2015
Geplaatst op: 02 juni 2015
Uiterst behulpzaam en vriendelijk personeel

Beoordeling

Uitstekende locatie met mooie zalen en gezellige buiten terrassen en of je nu buiten of binnen wilde eten het vriendelijk personeel maakte daar geen probleem van. De bruidstaart en het diner waren overigens heerlijk en goed verzorgt. In de avond hebben we daar ook het feest gegeven met een Dj op aanraden van de Viersprong en dat was super ! De Viersprong is voor ons de juiste keuze geweest. Met vriendelijk groet van Corina en Ton.

Nanne Veenstra

8,1

Trouwdag 30 augustus 2014
Geplaatst op: 14 september 2014

Beoordeling

Mede dankzij het team van de Viersprong hebben wij een fantastische trouwdag beleefd. De locatie is goed verzorgd met een prachtige tuin, het personeel is ervaren en de organisatie in goede handen. Een aanrader! Elke & Nanne

Kim Venekamp-zuidmeer

8,4

Trouwdag 11 juli 2014
Geplaatst op: 13 juli 2014
Fantastische zalen en het eten was top!

Beoordeling

Wij hebben, mede door de Viersprong de service en locatie een geweldige dag beleefd! Ik zou het een ieder aanraden om hier je trouwfeest te houden. Ook omdat de mogelijkheden bespreekbaar zijn en je kunt er ook buiten trouwen , dat is de hoofdreden van ons geweest om hier te trouwen! Bedankt nogmaals al het personeel van de deze geweldige locatie! Ronard en Kim Venekamp

Anita Brouwer

10

Trouwdag 31 mei 2014
Geplaatst op: 05 juni 2014
Fantastisch in alle opzichten

Beoordeling

Wij zijn dankbaar en gelukkig dat Rene en Saskia en haar team ons de dag van ons leven hebben bezorgd !! Wij kunnen dit echt iedereen aanraden….. En het trouwen in de tuin was een sprookje!! Nogmaals bedankt…..Arjan en Anita Brouwer

Luzella Vogel

8

Trouwdag april 2014
Geplaatst op: 30 september 2014

Beoordeling

We kwamen zonder aankondiging langs en werden heel netjes ontvangen en te woord gestaan. Onze wensen werden goed begrepen. Van begin tot eind goed geregeld, we hebben een superdag gehad op deze geweldige locatie.

Danny Tournier

10

Trouwdag 31 augustus 2013
Geplaatst op: 03 september 2013
Zonder twijfel de mooiste locatie van Nederland en ze hebben enorm veel ervaring.

Beoordeling

De Viersprong is zonder twijfel de mooiste locatie van Nederland. Wij zijn onze dag hier begonnen met een lunch voor onze belangrijkste gasten en zijn nog nooit ergens zo goed ontvangen. Aan alles merk je verder dat ze ongekend veel ervaring met bruiloften hebben, alles is tot in de puntjes verzorgd en ze zien werkelijk niets over het hoofd. Echt een aanrader!

T. Meijer

8,0

Trouwdag 18 mei 2013
Geplaatst op: 04 juni 2013
Verschillende mogelijkheden: buiten/binnen, verschillende zalen. Moderne maar toch gezellige uitstraling ( luxe club). Eten smaakt zeer goed en er is genoeg keus (bij buffet). Service is goed ( professioneel, vriendelijk).

Beoordeling

Het was voor ons een zeer geslaagde dag. We hebben vanwege het weer niet buiten kunnen trouwen maar uiteindelijk toch nog buiten kunnen vertoeven. Ook hebben wij en onze gasten heerlijk kunnen genieten van het buffet dat van hoge kwaliteit is.

Michel Dolman

9,1

Trouwdag 16 mei 2012
Geplaatst op: 01 juni 2012
Alles tot in de puntjes verzorgd.

Beoordeling

Super mooie locatie en alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd. De mensen daar denken echt met je mee en zien en horen alles. Echt super goede bediening en peroneel. Wij raden echt iedereen de Viersprong aan en gaan daar zeker vaker een feest geven.

Trouwbrochure

Wij bellen je!

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden, of een vrijblijvende rondleiding op locatie?

Vul je gegevens in en wij nemen contact met jullie op.

Naam

Telefoonnummer