Agenda Viersprong

Moederdag

Geniet met familie en vrienden en vier de lente. Viersprong serveert op Moederdag een heerlijke brunch en in de avond een keuzemenu met de lekkerste voorjaarsgerechten.

 

MOEDERDAG BRUNCH

Vanaf 11.30 tot 14.30 uur. Volwassenen à € 35,00 inclusief drankenbuffet en kinderen t/m 14 jaar à € 14,50 inclusief drankenbuffet. Speciaal voor de kids is Clown Barrino aanwezig.

Drankenbuffet

Koffie, thee, melk, karnemelk, verse jus d’orange, huiswijn, bier, plat en bruisend water, tevens alle frisdranken voor de kids.

Koud

Viersprong’s eigen gepekelde en koud gerookte zalm
Eiersalade met spekjes en bieslook
Vers gesneden rosbief van Angus beef met saus remoulade
Pastasalade met gerookte kip, pesto, noten en antipasti van gegrilde groenten
Ceasar salad met croutons, uiringen en romige dressing

Broodstand

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten, boerenbrood, zuurdesem
Roomboter, kruidenboter, tapenade en aioli

Soepbuffet

Goed gevulde romige lentesoep met bouquet van voorjaars groenten
Soepstand met goed gevulde Limburgse aspergesoep

Warm

Boerderijkip smokey BBQ style
Ossenhaaspuntjes op Provençaalse wijze
Gepelde gamba’s met milde curry en oriëntal crunch
Scrumbled eggs met pancetta
van Dobben kroketten met Zaanse mosterd
Heerlijke ovenschotel met aardappel, kalfsgehakt, tomaat en kaas
Warme zalmfiletjes met scampi’s en basilicumsaus
Verse Vlaamse frieten

Dessertbuffet

Standje met ice cream to go, toppings en garnituren, vers  fruit, chocoladebrownie, bavarois van kers en witte choco, terrine van mango met kokos, tarte tatin van appel, macarons in fruitige smaken, slagroomsoezen en tira mi su, taartjes en ander lekkers

Kinderbuffet

Verse frieten, mayo, kipnuggets, kroketten, frikadellen, appelmoes, salade en kinderijsbekers.

Bij het kinderbuffet zal clown Barrino de kleintjes vermaken tussen 12.00 en 13.30 uur

 

MOEDERDAG KEUZEMENU € 39,50

In de avond een heerlijk keuzemenu met de lekkerste lente gerechten

Vooraf een proeverij van 4 kleine gerechtjes

Eigen gepekelde en gerookte zalm met bloemkoolroosjes
Steak tartare van MRIJ rund met kwartelei
Vers gemaakte California sushi roll van tonijn
Rouleau van gegrilde courgette met snippers van Parmezaan
Noodle salad met cashews en rode ui

***

Malse tournedos, rode wijnsaus, champignon duxelle, iberco spekjes, roseval, veggies

of

Asperges, lauwwarme beenham, Westlandse eerstelingen, Hollandaise, hardgekookt ei

of

Gebakken zalmfilet met asperges, eerstelingen, Hollandaise, hardgekookt ei

of

Noordzee tarbotfilet met coquille, parelcouscous, Hollandse garnalen en schaaldierensaus  (supplement  €  5,00)

***

Taartje van rood fruit en witte chocolade met roomijs en Westlandse aardbeien

***

KIDS ARRANGEMENT € 9,50

Frites met appelmoes, salade, kroket, nuggets of frikadel en een lekkere kinderijsbeker

Reserveer direct uw tafel en bel 0174-413322 of mail naar info@viersprong.nl

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

hemelvaartsdag2015

Onze a la carte kaart biedt verschillende heerlijke seizoensgerechten en voor ieder wat wils.

Bij mooi weer lekker buiten eten!

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Pinksteren

Pinksteren is een mooie tijd om met familie bij elkaar te komen. Wij serveren naast onze a la carte kaart een heerlijk pinkstermenu waarbij Asperges een hoofdrol spelen…

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Asperges

Viersprong gebruikt uitsluitend de mooiste AA asperges, bio eieren en als aardappels de Westlandse eerstelingen, bon appetit

Vooraf

Goed gevulde aspergesoep met gerookte zalm, gehakt ei en peterselie € 8,50

Viersprong’s zelf gepekelde en koud gerookte zalm met salade van asperges € 12,50

Sukade van kalf met gebakken wilde gamba’s en sweet&sour van asperges

Hoofd

Asperges Flamande, op klassieke wijze lauwwarme beenham, Westlandse eerstelingen, gehakt ei, saus Hollandaise en gesneden kruiden € 19,50

Gebakken zalmfilet met asperges, saus Hollandaise en eerstelingen € 22,00

Spartelverse tarbot of griet filet met Limburgse asperges, gehakt ei, saus Hollandaise, Westlandse eerstelingen € 27,50

Halve kreeft Thermidor met aardappelwedges en Limburgse asperges € 22,00

Portie asperges met gehakt ei, gesnipperde ham en gesmolten boter € 8,50

Wijn

Ordalia, Sauvignon Blanc, Frankrijk. Een explosie van limoen, kruisbessen en grapefruit.
Fris en speels van karakter € 25,00

Glas Ordalia Sauvignon Blanc € 5,50

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Visliefhebbers... Opgelet!

Ieder jaar vanaf half juni tot en met november heeft de Viersprong de inmiddels veelbesproken Noordzeetong actie.
Geniet van spartelverse zeetong bij mooi weer in onze gezellige loungegarden of als lunch/diner in ons restaurant.Noordzeetong bij restaurant Viersprong

 

Sole € 25,-

In de pan gebakken en in z’n geheel op bord geserveerd (u fileert de tong zelf) met friet van roseval aardappel, saus remoulade en garnituren.

 

Wijntip!

Natuurlijk schenken wij een mooi glas wijn bij de zeetong. Onze tip is een heerlijke elegante en hout gelagerde Chileense chardonnay van Montgras. Per glas € 6,00 en per fles € 27,00.

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Vaderdag

€ 27,50

Proeverij van carpaccio’s
Rund met chimmi churry en Parmezaan
Kalf, vitello tonnato met tonijnmayonaise
Zalm met sesamcrunch en zwarte peper


3 bereidingen van het Hereford rund
Ossenhaas, diamanthaas en het sukadestuk met gebakken champignons,
saus poivrade,
gegrilde zomergroenten en friet van aardappelrosti


Romanoff 0174
Weckpot met Westlandse aardbeien, witte chocolade,
Strawberry cheesecake ijs en aardbeiensorbetijs en crumble

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Mosselen

Vanaf juli start het mosselseizoen weer. Wij staan bekend om onze goede kwaliteit Jumbo mosselen van Prins en Dingemans. Loop bij ons binnen voor een heerlijke royaal gevulde pan met gekookte mosselen, dikke frieten met eigen gemaakte mayonaise en een vitaminerijke Westlandse salade. Dit complete gerecht serveren wij voor € 19,50 per persoon.Mosselpan bij restaurant Viersprong

Gegratineerde mosselen

Ook op de zomerkaart dit jaar: Provencaalse gegratineerde mosselen. Kort gekookt, geopend en hierna in de schelp gegratineerd met een melange van kaas, room, tuinkruiden en knoflook.

Groepsarrangement

Gezellig met een groep, familie of vrienden dineren? Vanaf 10 personen kunnen wij een mooi (all-in) arrangement maken voor een aantrekkelijke prijs. Keuze uit gekookte, gewokte, gegratineerde of een combinatie van deze bereidingen.

Een all in arrangement met borrel vooraf, onbeperkt mosselen, wijn en tafelwater met als afsluiter koffie en lekkernijen reserveert u al voor € 35,00 per persoon.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

** VOLGERESERVEERD **

I WISH YOU......

1e Kerstdag vanaf 18.00 borrelen in de lounge of de bar, aanvang diner vanaf 19.00.

Classy en ambiante live muziek door combo Lounge-Ann.

Op deze dag serveren wij een verfijnd kerstmenu € 79,50 per couvert.

Menu 1e kerstdag

Bite

Muntje van gele biet met kalfsukade en notencrunch

***

Vlaamsch Broodhuys

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten,
gezouten grasboter, tapenade en kruidenboter
Café de Paris

***

Chefs Christmas surprise, proeverij van 4 voorafjes

Sushi tuna en een sashimi cracker
Viersprong’s smokey salmon met biet en truffelcreme
Steak tartaar met grove mosterdmayo
Duck pancakes met filet, confit, zoetzure veggie parels & 5 spices

***

Noordzee tarbot

Fregola en pompoen brunoise
Assorti van groentjes en zoetzuur van venkel
Black tiger gamba met een oriental crunch

***

Tournedos van premium Uruguay Hereford beef

Gegrilde roseval, geconfijte knol
Puree van knol en pastinaak, kingboleet
Provencaalse jus
Romige spruitjes met pancetta

***

Chocolate & cherry sensation

Taartje pure chox met amarenekersen en blanc manger
Kersenijs in een crumble van chocolade

***

Kids Christmas

Voor jeugdige gasten is er een speciaal juniormenu à € 39,50
Kleine  carpaccio vooraf
Kidstournedos met frites en groenten
IJssurprise

Menu 2e kerstdag à € 55,00 per couvert

Brood

vers gebakken licht en donker boerenbrood
gezouten grasboter en kruidenboter
Café de Paris

***

Proeverij van 4 voorafjes

Rode tonijn met venkel en mango chutney
Smokey salmoncubes met limoenhangop
Kalfsrouleau, sweet & sour veggies en koriander chili
Chefs Christmas surprise……

***

Tournedos van Uruguay Hereford beef

Roseval quiche met pancetta
Creme van knol en pastinaak
Melange van gepofte groenten
Granberry jus

***

Choco caramel

Taartje van chocolade,
gezouten caramel, crisp van fudge.
mandarijn, chocolade en caramelijs

Kidsmenu

Voor jeugdige gasten is er een speciaal juniormenu à € 35

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

SURPRISE YOUR LOVER...

Viersprong’s Romantic Valentine Dinner

Woensdag 14 februari 2018

Candlelight, DJ Limoncello met Remco on Sax
Ibiza lounge, love beats, deep & chill

Ontvangst met een tasty Velvet Valentine Cocktail of een Bubbel 9.5

***

Proeverij van 4 voorafjes op eigen wijze gepresenteerd:

Kalfbonbon met tonijn crème en kort geschroeide tonijn
Zalm met piccalilly gel en komkommer rouleau
California sushi roll met wasabi salsa
Crispy gamba, noodles, venkel en yaniku-sesam dressing
Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten met boter en kruidenboter

***

Tussendoor een klein kopje schuimige truffelcappuccino

***

Tournedos van Barolo-tijm jus, plakje sukade,
zoete aardappel crème, tapenade van paddenstoel en pancetta,
Pommes dauphine met groene mosterd en kruiden en veggies

***

Dessert d’amour, brownie met kersen mousse, red velvet crumble,
hibiscus-frambozen macaron,
sorbetijs, en vanille gel

***

€ 49,50 per couvert

Pasen

Geniet met familie en vrienden en vier de lente. Viersprong serveert op eerste paasdag een heerlijke  brunch en op beide dagen een paasdiner à la carte.

PAASBRUNCH (alleen op 1e Paasdag)

Vanaf 11.30 tot 14.30 uur. Volwassenen à € 35,00 inclusief drankenbuffet en kinderen t/m 14 jaar à € 14,50 inclusief drankenbuffet. Speciaal voor de kids is Clown Barrino aanwezig.

Drankenbuffet

Koffie, thee, melk, karnemelk, verse jus d’orange, plat en bruisend water, tevens alle frisdranken voor de kids.

Koud

Viersprong’s eigen gepekelde en koud gerookte zalm
Poke bowl met tuna & shrimps easter style
Eiersalade met spekjes en bieslook
Vers gesneden rosbief van Angus beef met saus remoulade
Pastasalade met gerookte kip, pesto, noten en antipasti van gegrilde groenten
Ceasar salad met croutons, uiringen en romige dressing

Broodstand

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten, boerenbrood, zuurdesem
Roomboter, kruidenboter, tapenade en aioli

Soepbuffet

Goed gevulde romige lentesoep met bouquet van voorjaars groenten

Warm

Boerderijkip smokey BBQ style
Ossenhaaspuntjes op Provençaalse wijze
Gepelde gamba’s met milde curry en oriëntal crunch
Scrumbled eggs met pancetta
van Dobben kroketten met Zaanse mosterd
Heerlijke ovenschotel met aardappel, kalfsgehakt, tomaat en kaas
Warme zalmfiletjes met scampies en basilicumsaus
Verse Vlaamse frieten

Dessertbuffet

Standje met ice cream to go, toppings en garnituren, vers fruit, chocoladebrownie, bavarois van kers en witte choco, terrine van mango met kokos, tarte tatin van appel, macarons in fruitige smaken, slagroomsoezen en tira mi su, taartjes en ander lekkers

Kinderbuffet

Verse frieten, mayo, kipnuggets, kroketten, frikadellen, appelmoes, salade en kinderijsbekers. Bij het kinderbuffet zal clown Barrino de kleintjes vermaken tussen 12.00 en 13.30 uur

PAASDINER

Vanaf 16.30 uur maakt u een keuze uit de lekkerste lentegerechten van onze a la carte kaart

Njoy Easter @ Viersprong

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl