Agenda Viersprong

GL2018-1000px
Get Lounged X-MAS
Sunday 23 December
Concept

Geniet van excellent food & drinks, ontmoet leuke mensen, laat je verrassen door de beste artiesten. Op zondag 23 december worden alle zintuigen weer geprikkeld op het leukste kerstuitje van december. Het decor van GLOS X-MAS is de gehele Viersprong. Overal is ontspanning, beleving en muziek, van relaxed lounge tot lekker dansen. Tijden van 16.00 – 22.00+++

Food & Drinks

Tickets zijn inclusief een royaal en uitgebreid live cooking buffet met oa. XL sushi eiland, fishmarket, meatstreet, salad bars. Als afsluiter zijn er de lekkerste sweets and guilty pleasures. Met je consumptiemunten bestel je drinks aan de diverse bars. Verder is er wijn en bubbles bottle service en de lekkerste cocktails en G&T’s worden voor je gemaakt in de cocktail lounge.

Line Up

De muzikale line up gaat van start met lekkere Ibiza Lounge, hierna lekkere energieke uptempo door de beste DJ’s en artiesten.  Na 20.00 uur is de muziek “ danceable “ en wordt het een feestje met veel female artists. In de line-up Leon Hartog, Eno-C,  Maj Ulbrands, MC Sarah Fall, Anouk op Percussie en Remco op Sax.

Dresscode en leeftijd

Dresscode is soignée en stylish, dress your feelings met een touch of Christmas in red or gold !! De leeftijd van de GLOS bezoekers is van 25++ tot jong van geest. Bij twijfel wordt aan de deur gecontroleerd op leeftijd.

Tickets

Early birds à € 34,50, regular à € 39,50 kun je binnenkort hier bestellen. Voorgaande jaren was GLOS ruim van te voren uitverkocht dus wacht niet te lang.

(Kaarten aan de deur indien beschikbaar € 47,50)

When you love surprises, feel invited !!

TICKETS INCLUSIEF ENTERTAINMENT, GLOBAL COOKING BUFFET, DESSERT

EARLY BIRD tickets € 34,50
REGULAR tickets € 39,50

I WISH YOU......

2e kerstdag vanaf 18.00 uur borrelen in de bar of lounge
Aanvang diner vanaf 18.30 uur
DJ Leon Hartog trakteert op de lekkerste muziek.
Van relaxte Christmas lounge, easy listening en classics tot lekkere dansmuziek later op de avond.

Menu 2e kerstdag € 59,50

Amuse

***
Vlaamsch Broodhuys
gezouten grasboter, tapenade en kruidenboter

Chefs Christmas surprise
Tuna sushi & tataki
Smokey salmon, piccalilly
Steak tartare, truffel, kwartelei
Duck pancakes, filet, confit, hoisin
Iberico pata negra

***
Tournedos van premium Uruguay Hereford beef
Truffel jus, roseval quiche, groentenmelange

***
Choco & cherry sensation
Bombe van chox, crumble, amarenekers & sorbetijs

Voor jeugdige gasten € 39,50
Kleine carpaccio vooraf
Kidstournedos met frieten, stoofpeer en salade
Kinderijsje toe

** EERSTE KERSTDAG VOLGERESERVEERD **

I WISH YOU......

1e Kerstdag vanaf 18.00 borrelen in de bar of lounge
Aanvang diner vanaf 19:00 uur
Live muziek door combo Lounge Ann

Menu 1e kerstdag € 79,50

Amuse

***
Vlaamsch Broodhuys
gezouten grasboter, tapenade en kruidenboter

Chefs Christmas surprise
Tuna sushi & tataki
Smokey salmon, piccalilly
Steak tartare, truffel, kwartelei
Duck pancakes, filet, confit, hoisin

***
Noordzee tarbot
Sinaasappel-saffraansaus, wortel, knol,
Black tiger gamba

***
Tournedos van premium Hereford beef
Provencaalse jus, roseval quiche, groenenmelange

***
Choco & cherry sensation
Bombe van chox, crumble, amarenekers & sorbetijs

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Mosselen

Vanaf juli start het mosselseizoen weer. Wij staan bekend om onze goede kwaliteit Jumbo mosselen van Prins en Dingemans. Loop bij ons binnen voor een heerlijke royaal gevulde pan met gekookte mosselen, dikke frieten met eigen gemaakte mayonaise en een vitaminerijke Westlandse salade. Dit complete gerecht serveren wij voor € 21,00 per persoon.Mosselpan bij restaurant Viersprong

Gegratineerde mosselen

Ook op de zomerkaart dit jaar: Provencaalse gegratineerde mosselen. Kort gekookt, geopend en hierna in de schelp gegratineerd met een melange van kaas, room, tuinkruiden en knoflook.

Groepsarrangement

Gezellig met een groep, familie of vrienden dineren? Vanaf 10 personen kunnen wij een mooi (all-in) arrangement maken voor een aantrekkelijke prijs. Keuze uit gekookte, gewokte, gegratineerde of een combinatie van deze bereidingen.

Een all in arrangement met borrel vooraf, onbeperkt mosselen, wijn en tafelwater met als afsluiter koffie en lekkernijen reserveert u al voor € 35,00 per persoon.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

SURPRISE YOUR LOVER...

Viersprong’s Romantic Valentine Dinner

14 februari 2019

Viersprong’s Romantic Valentine Dinner

Woensdag 14 februari 2018

Candlelight, DJ Limoncello met Remco on Sax
Ibiza lounge, love beats, deep & chill

Ontvangst met een tasty Velvet Valentine Cocktail of een Bubbel 9.5

***

Proeverij van 4 voorafjes op eigen wijze gepresenteerd:

Kalfbonbon met tonijn crème en kort geschroeide tonijn
Zalm met piccalilly gel en komkommer rouleau
California sushi roll met wasabi salsa
Crispy gamba, noodles, venkel en yaniku-sesam dressing
Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten met boter en kruidenboter

***

Tussendoor een klein kopje schuimige truffelcappuccino

***

Tournedos van Barolo-tijm jus, plakje sukade,
zoete aardappel crème, tapenade van paddenstoel en pancetta,
Pommes dauphine met groene mosterd en kruiden en veggies

***

Dessert d’amour, brownie met kersen mousse, red velvet crumble,
hibiscus-frambozen macaron,
sorbetijs, en vanille gel

***

€ 49,50 per couvert

hemelvaartsdag2015

Onze a la carte kaart biedt verschillende heerlijke seizoensgerechten en voor ieder wat wils.

Bij mooi weer lekker buiten eten!

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Pinksteren

Pinksteren is een mooie tijd om met familie bij elkaar te komen. Wij serveren naast onze a la carte kaart een heerlijk pinkstermenu waarbij Asperges een hoofdrol spelen…

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Vaderdag

€ 27,50

Proeverij van carpaccio’s
Rund met chimmi churry en Parmezaan
Kalf, vitello tonnato met tonijnmayonaise
Zalm met sesamcrunch en zwarte peper


3 bereidingen van het Hereford rund
Ossenhaas, diamanthaas en het sukadestuk met gebakken champignons,
saus poivrade,
gegrilde zomergroenten en friet van aardappelrosti


Romanoff 0174
Weckpot met Westlandse aardbeien, witte chocolade,
Strawberry cheesecake ijs en aardbeiensorbetijs en crumble

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Pasen

Geniet met familie en vrienden en vier de lente. Viersprong serveert op eerste paasdag een heerlijke  brunch en op beide dagen een paasdiner à la carte.

PAASBRUNCH (alleen op 1e Paasdag)

Vanaf 11.30 tot 14.30 uur. Volwassenen à € 35,00 inclusief drankenbuffet en kinderen t/m 14 jaar à € 14,50 inclusief drankenbuffet. Speciaal voor de kids is Clown Barrino aanwezig.

Drankenbuffet

Koffie, thee, melk, karnemelk, verse jus d’orange, plat en bruisend water, tevens alle frisdranken voor de kids.

Koud

Viersprong’s eigen gepekelde en koud gerookte zalm
Poke bowl met tuna & shrimps easter style
Eiersalade met spekjes en bieslook
Vers gesneden rosbief van Angus beef met saus remoulade
Pastasalade met gerookte kip, pesto, noten en antipasti van gegrilde groenten
Ceasar salad met croutons, uiringen en romige dressing

Broodstand

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten, boerenbrood, zuurdesem
Roomboter, kruidenboter, tapenade en aioli

Soepbuffet

Goed gevulde romige lentesoep met bouquet van voorjaars groenten

Warm

Boerderijkip smokey BBQ style
Ossenhaaspuntjes op Provençaalse wijze
Gepelde gamba’s met milde curry en oriëntal crunch
Scrumbled eggs met pancetta
van Dobben kroketten met Zaanse mosterd
Heerlijke ovenschotel met aardappel, kalfsgehakt, tomaat en kaas
Warme zalmfiletjes met scampies en basilicumsaus
Verse Vlaamse frieten

Dessertbuffet

Standje met ice cream to go, toppings en garnituren, vers fruit, chocoladebrownie, bavarois van kers en witte choco, terrine van mango met kokos, tarte tatin van appel, macarons in fruitige smaken, slagroomsoezen en tira mi su, taartjes en ander lekkers

Kinderbuffet

Verse frieten, mayo, kipnuggets, kroketten, frikadellen, appelmoes, salade en kinderijsbekers. Bij het kinderbuffet zal clown Barrino de kleintjes vermaken tussen 12.00 en 13.30 uur

PAASDINER

Vanaf 16.30 uur maakt u een keuze uit de lekkerste lentegerechten van onze a la carte kaart

Njoy Easter @ Viersprong

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Moederdag

Geniet met familie en vrienden en vier de lente. Viersprong serveert op Moederdag een heerlijke brunch en in de avond een keuzemenu met de lekkerste voorjaarsgerechten.

 

MOEDERDAG BRUNCH

Vanaf 11.30 tot 14.30 uur. Volwassenen à € 35,00 inclusief drankenbuffet en kinderen t/m 14 jaar à € 14,50 inclusief drankenbuffet. Speciaal voor de kids is Clown Barrino aanwezig.

Drankenbuffet

Koffie, thee, melk, karnemelk, verse jus d’orange, huiswijn, bier, plat en bruisend water, tevens alle frisdranken voor de kids.

Koud

Viersprong’s eigen gepekelde en koud gerookte zalm
Eiersalade met spekjes en bieslook
Vers gesneden rosbief van Angus beef met saus remoulade
Pastasalade met gerookte kip, pesto, noten en antipasti van gegrilde groenten
Ceasar salad met croutons, uiringen en romige dressing

Broodstand

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten, boerenbrood, zuurdesem
Roomboter, kruidenboter, tapenade en aioli

Soepbuffet

Goed gevulde romige lentesoep met bouquet van voorjaars groenten
Soepstand met goed gevulde Limburgse aspergesoep

Warm

Boerderijkip smokey BBQ style
Ossenhaaspuntjes op Provençaalse wijze
Gepelde gamba’s met milde curry en oriëntal crunch
Scrumbled eggs met pancetta
van Dobben kroketten met Zaanse mosterd
Heerlijke ovenschotel met aardappel, kalfsgehakt, tomaat en kaas
Warme zalmfiletjes met scampi’s en basilicumsaus
Verse Vlaamse frieten

Dessertbuffet

Standje met ice cream to go, toppings en garnituren, vers  fruit, chocoladebrownie, bavarois van kers en witte choco, terrine van mango met kokos, tarte tatin van appel, macarons in fruitige smaken, slagroomsoezen en tira mi su, taartjes en ander lekkers

Kinderbuffet

Verse frieten, mayo, kipnuggets, kroketten, frikadellen, appelmoes, salade en kinderijsbekers.

Bij het kinderbuffet zal clown Barrino de kleintjes vermaken tussen 12.00 en 13.30 uur

 

MOEDERDAG KEUZEMENU € 39,50

In de avond een heerlijk keuzemenu met de lekkerste lente gerechten

Vooraf een proeverij van 4 kleine gerechtjes

Eigen gepekelde en gerookte zalm met bloemkoolroosjes
Steak tartare van MRIJ rund met kwartelei
Vers gemaakte California sushi roll van tonijn
Rouleau van gegrilde courgette met snippers van Parmezaan
Noodle salad met cashews en rode ui

***

Malse tournedos, rode wijnsaus, champignon duxelle, iberco spekjes, roseval, veggies

of

Asperges, lauwwarme beenham, Westlandse eerstelingen, Hollandaise, hardgekookt ei

of

Gebakken zalmfilet met asperges, eerstelingen, Hollandaise, hardgekookt ei

of

Noordzee tarbotfilet met coquille, parelcouscous, Hollandse garnalen en schaaldierensaus  (supplement  €  5,00)

***

Taartje van rood fruit en witte chocolade met roomijs en Westlandse aardbeien

***

KIDS ARRANGEMENT € 9,50

Frites met appelmoes, salade, kroket, nuggets of frikadel en een lekkere kinderijsbeker

Reserveer direct uw tafel en bel 0174-413322 of mail naar info@viersprong.nl

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Agenda Viersprong

Mosselen

Vanaf juli start het mosselseizoen weer. Wij staan bekend om onze goede kwaliteit Jumbo mosselen van Prins en Dingemans. Loop bij ons binnen voor een heerlijke royaal gevulde pan met gekookte mosselen, dikke frieten met eigen gemaakte mayonaise en een vitaminerijke Westlandse salade. Dit complete gerecht serveren wij voor € 21,00 per persoon.Mosselpan bij restaurant Viersprong

Gegratineerde mosselen

Ook op de zomerkaart dit jaar: Provencaalse gegratineerde mosselen. Kort gekookt, geopend en hierna in de schelp gegratineerd met een melange van kaas, room, tuinkruiden en knoflook.

Groepsarrangement

Gezellig met een groep, familie of vrienden dineren? Vanaf 10 personen kunnen wij een mooi (all-in) arrangement maken voor een aantrekkelijke prijs. Keuze uit gekookte, gewokte, gegratineerde of een combinatie van deze bereidingen.

Een all in arrangement met borrel vooraf, onbeperkt mosselen, wijn en tafelwater met als afsluiter koffie en lekkernijen reserveert u al voor € 35,00 per persoon.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

hemelvaartsdag2015

Onze a la carte kaart biedt verschillende heerlijke seizoensgerechten en voor ieder wat wils.

Bij mooi weer lekker buiten eten!

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Pinksteren

Pinksteren is een mooie tijd om met familie bij elkaar te komen. Wij serveren naast onze a la carte kaart een heerlijk pinkstermenu waarbij Asperges een hoofdrol spelen…

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Asperges

Viersprong gebruikt uitsluitend de mooiste AA asperges, biologische eieren  en als aardappels de Westlandse eerstelingen, bon appétit !

Vooraf

Goed gevulde aspergesoep met gerookte zalm, gehakt ei en peterselie € 8,50

Viersprong’s zelf gepekelde en koud gerookte zalm met salade van asperges € 12,50

Hoofd

Asperges Flamande, op klassieke wijze lauwwarme beenham, Westlandse eerstelingen, gehakt ei, saus Hollandaise en gesneden kruiden € 21,00

Gebakken zalmfilet met asperges, saus Hollandaise en eerstelingen € 22,00

Spartelverse tarbot of griet filet met Limburgse asperges, gehakt ei, saus Hollandaise, Westlandse eerstelingen € 27,00

Portie asperges met gehakt ei, gesnipperde ham en gesmolten boter € 8,50

Aspergewijn 2018

LAS CUADRAS COSTERS DEL SEGRE BLANCO 2017 per fles € 27,00 en per glas € 5,50

Las Cuadreas is een sappige, moderne witte wijn met loepzuivere fruit- en druivenaroma’s. Gemaakt van Muscat en Viognier druiven.

De druiven worden in de vroege en koele ochtenduren met de hand geplukt en direct naar de kelder gebracht. Daar gaan ze snel de koelcel in, waar ze ongeveer 48 uur in opslag blijven. Deze ‘koude inweking’- techniek maakt het mogelijk om op een langzame en delicate manier aroma’s uit de schil van de druif te weken.

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Visliefhebbers... Opgelet!

Ieder jaar vanaf half juni tot en met november heeft de Viersprong de inmiddels veelbesproken Noordzeetong actie.
Geniet van spartelverse zeetong bij mooi weer in onze gezellige loungegarden of als lunch/diner in ons restaurant.Noordzeetong bij restaurant Viersprong

 

Sole € 25,-

In de pan gebakken en in z’n geheel op bord geserveerd (u fileert de tong zelf) met friet van roseval aardappel, saus remoulade en garnituren.

 

Wijntip!

Natuurlijk schenken wij een mooi glas wijn bij de zeetong. Onze tip is een heerlijke elegante en hout gelagerde Chileense chardonnay van Montgras. Per glas € 6,00 en per fles € 27,00.

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Vaderdag

€ 27,50

Proeverij van carpaccio’s
Rund met chimmi churry en Parmezaan
Kalf, vitello tonnato met tonijnmayonaise
Zalm met sesamcrunch en zwarte peper


3 bereidingen van het Hereford rund
Ossenhaas, diamanthaas en het sukadestuk met gebakken champignons,
saus poivrade,
gegrilde zomergroenten en friet van aardappelrosti


Romanoff 0174
Weckpot met Westlandse aardbeien, witte chocolade,
Strawberry cheesecake ijs en aardbeiensorbetijs en crumble

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

** VOLGERESERVEERD **

I WISH YOU......

1e Kerstdag vanaf 18.00 borrelen in de lounge of de bar, aanvang diner vanaf 19.00.

Classy en ambiante live muziek door combo Lounge-Ann.

Op deze dag serveren wij een verfijnd kerstmenu € 79,50 per couvert.

Menu 1e kerstdag

Bite

Muntje van gele biet met kalfsukade en notencrunch

***

Vlaamsch Broodhuys

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten,
gezouten grasboter, tapenade en kruidenboter
Café de Paris

***

Chefs Christmas surprise, proeverij van 4 voorafjes

Sushi tuna en een sashimi cracker
Viersprong’s smokey salmon met biet en truffelcreme
Steak tartaar met grove mosterdmayo
Duck pancakes met filet, confit, zoetzure veggie parels & 5 spices

***

Noordzee tarbot

Fregola en pompoen brunoise
Assorti van groentjes en zoetzuur van venkel
Black tiger gamba met een oriental crunch

***

Tournedos van premium Uruguay Hereford beef

Gegrilde roseval, geconfijte knol
Puree van knol en pastinaak, kingboleet
Provencaalse jus
Romige spruitjes met pancetta

***

Chocolate & cherry sensation

Taartje pure chox met amarenekersen en blanc manger
Kersenijs in een crumble van chocolade

***

Kids Christmas

Voor jeugdige gasten is er een speciaal juniormenu à € 39,50
Kleine  carpaccio vooraf
Kidstournedos met frites en groenten
IJssurprise

Menu 2e kerstdag à € 55,00 per couvert

Brood

vers gebakken licht en donker boerenbrood
gezouten grasboter en kruidenboter
Café de Paris

***

Proeverij van 4 voorafjes

Rode tonijn met venkel en mango chutney
Smokey salmoncubes met limoenhangop
Kalfsrouleau, sweet & sour veggies en koriander chili
Chefs Christmas surprise……

***

Tournedos van Uruguay Hereford beef

Roseval quiche met pancetta
Creme van knol en pastinaak
Melange van gepofte groenten
Granberry jus

***

Choco caramel

Taartje van chocolade,
gezouten caramel, crisp van fudge.
mandarijn, chocolade en caramelijs

Kidsmenu

Voor jeugdige gasten is er een speciaal juniormenu à € 35

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

SURPRISE YOUR LOVER...

Viersprong’s Romantic Valentine Dinner

Woensdag 14 februari 2018

Candlelight, DJ Limoncello met Remco on Sax
Ibiza lounge, love beats, deep & chill

Ontvangst met een tasty Velvet Valentine Cocktail of een Bubbel 9.5

***

Proeverij van 4 voorafjes op eigen wijze gepresenteerd:

Kalfbonbon met tonijn crème en kort geschroeide tonijn
Zalm met piccalilly gel en komkommer rouleau
California sushi roll met wasabi salsa
Crispy gamba, noodles, venkel en yaniku-sesam dressing
Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten met boter en kruidenboter

***

Tussendoor een klein kopje schuimige truffelcappuccino

***

Tournedos van Barolo-tijm jus, plakje sukade,
zoete aardappel crème, tapenade van paddenstoel en pancetta,
Pommes dauphine met groene mosterd en kruiden en veggies

***

Dessert d’amour, brownie met kersen mousse, red velvet crumble,
hibiscus-frambozen macaron,
sorbetijs, en vanille gel

***

€ 49,50 per couvert

Pasen

Geniet met familie en vrienden en vier de lente. Viersprong serveert op eerste paasdag een heerlijke  brunch en op beide dagen een paasdiner à la carte.

PAASBRUNCH (alleen op 1e Paasdag)

Vanaf 11.30 tot 14.30 uur. Volwassenen à € 35,00 inclusief drankenbuffet en kinderen t/m 14 jaar à € 14,50 inclusief drankenbuffet. Speciaal voor de kids is Clown Barrino aanwezig.

Drankenbuffet

Koffie, thee, melk, karnemelk, verse jus d’orange, plat en bruisend water, tevens alle frisdranken voor de kids.

Koud

Viersprong’s eigen gepekelde en koud gerookte zalm
Poke bowl met tuna & shrimps easter style
Eiersalade met spekjes en bieslook
Vers gesneden rosbief van Angus beef met saus remoulade
Pastasalade met gerookte kip, pesto, noten en antipasti van gegrilde groenten
Ceasar salad met croutons, uiringen en romige dressing

Broodstand

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten, boerenbrood, zuurdesem
Roomboter, kruidenboter, tapenade en aioli

Soepbuffet

Goed gevulde romige lentesoep met bouquet van voorjaars groenten

Warm

Boerderijkip smokey BBQ style
Ossenhaaspuntjes op Provençaalse wijze
Gepelde gamba’s met milde curry en oriëntal crunch
Scrumbled eggs met pancetta
van Dobben kroketten met Zaanse mosterd
Heerlijke ovenschotel met aardappel, kalfsgehakt, tomaat en kaas
Warme zalmfiletjes met scampies en basilicumsaus
Verse Vlaamse frieten

Dessertbuffet

Standje met ice cream to go, toppings en garnituren, vers fruit, chocoladebrownie, bavarois van kers en witte choco, terrine van mango met kokos, tarte tatin van appel, macarons in fruitige smaken, slagroomsoezen en tira mi su, taartjes en ander lekkers

Kinderbuffet

Verse frieten, mayo, kipnuggets, kroketten, frikadellen, appelmoes, salade en kinderijsbekers. Bij het kinderbuffet zal clown Barrino de kleintjes vermaken tussen 12.00 en 13.30 uur

PAASDINER

Vanaf 16.30 uur maakt u een keuze uit de lekkerste lentegerechten van onze a la carte kaart

Njoy Easter @ Viersprong

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Moederdag

Geniet met familie en vrienden en vier de lente. Viersprong serveert op Moederdag een heerlijke brunch en in de avond een keuzemenu met de lekkerste voorjaarsgerechten.

 

MOEDERDAG BRUNCH

Vanaf 11.30 tot 14.30 uur. Volwassenen à € 35,00 inclusief drankenbuffet en kinderen t/m 14 jaar à € 14,50 inclusief drankenbuffet. Speciaal voor de kids is Clown Barrino aanwezig.

Drankenbuffet

Koffie, thee, melk, karnemelk, verse jus d’orange, huiswijn, bier, plat en bruisend water, tevens alle frisdranken voor de kids.

Koud

Viersprong’s eigen gepekelde en koud gerookte zalm
Eiersalade met spekjes en bieslook
Vers gesneden rosbief van Angus beef met saus remoulade
Pastasalade met gerookte kip, pesto, noten en antipasti van gegrilde groenten
Ceasar salad met croutons, uiringen en romige dressing

Broodstand

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten, boerenbrood, zuurdesem
Roomboter, kruidenboter, tapenade en aioli

Soepbuffet

Goed gevulde romige lentesoep met bouquet van voorjaars groenten
Soepstand met goed gevulde Limburgse aspergesoep

Warm

Boerderijkip smokey BBQ style
Ossenhaaspuntjes op Provençaalse wijze
Gepelde gamba’s met milde curry en oriëntal crunch
Scrumbled eggs met pancetta
van Dobben kroketten met Zaanse mosterd
Heerlijke ovenschotel met aardappel, kalfsgehakt, tomaat en kaas
Warme zalmfiletjes met scampi’s en basilicumsaus
Verse Vlaamse frieten

Dessertbuffet

Standje met ice cream to go, toppings en garnituren, vers  fruit, chocoladebrownie, bavarois van kers en witte choco, terrine van mango met kokos, tarte tatin van appel, macarons in fruitige smaken, slagroomsoezen en tira mi su, taartjes en ander lekkers

Kinderbuffet

Verse frieten, mayo, kipnuggets, kroketten, frikadellen, appelmoes, salade en kinderijsbekers.

Bij het kinderbuffet zal clown Barrino de kleintjes vermaken tussen 12.00 en 13.30 uur

 

MOEDERDAG KEUZEMENU € 39,50

In de avond een heerlijk keuzemenu met de lekkerste lente gerechten

Vooraf een proeverij van 4 kleine gerechtjes

Eigen gepekelde en gerookte zalm met bloemkoolroosjes
Steak tartare van MRIJ rund met kwartelei
Vers gemaakte California sushi roll van tonijn
Rouleau van gegrilde courgette met snippers van Parmezaan
Noodle salad met cashews en rode ui

***

Malse tournedos, rode wijnsaus, champignon duxelle, iberco spekjes, roseval, veggies

of

Asperges, lauwwarme beenham, Westlandse eerstelingen, Hollandaise, hardgekookt ei

of

Gebakken zalmfilet met asperges, eerstelingen, Hollandaise, hardgekookt ei

of

Noordzee tarbotfilet met coquille, parelcouscous, Hollandse garnalen en schaaldierensaus  (supplement  €  5,00)

***

Taartje van rood fruit en witte chocolade met roomijs en Westlandse aardbeien

***

KIDS ARRANGEMENT € 9,50

Frites met appelmoes, salade, kroket, nuggets of frikadel en een lekkere kinderijsbeker

Reserveer direct uw tafel en bel 0174-413322 of mail naar info@viersprong.nl

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl