Agenda Viersprong

Pasen

Geniet met familie en vrienden en vier de lente. Viersprong serveert op eerste paasdag een heerlijke  brunch en op beide dagen een paasdiner à la carte.

PAASBRUNCH (alleen op 1e Paasdag)

Vanaf 11.30 tot 14.30 uur. Volwassenen à € 35,00 inclusief drankenbuffet en kinderen t/m 14 jaar à € 14,50 inclusief drankenbuffet. Speciaal voor de kids is Clown Barrino aanwezig.

Drankenbuffet

Koffie, thee, melk, karnemelk, verse jus d’orange, huiswijn, bier, plat en bruisend water, tevens alle frisdranken voor de kids.

Koud

Viersprong’s eigen gepekelde en koud gerookte zalm
Poke bowl met tuna & shrimps easter style
Eiersalade met spekjes en bieslook
Vers gesneden rosbief van Angus beef met saus remoulade
Pastasalade met gerookte kip, pesto, noten en antipasti van gegrilde groenten
Ceasar salad met croutons, uiringen en romige dressing

Broodstand

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten, boerenbrood, zuurdesem
Roomboter, kruidenboter, tapenade en aioli

Soepbuffet

Goed gevulde romige lentesoep met bouquet van voorjaars groenten

Warm

Boerderijkip smokey BBQ style
Ossenhaaspuntjes op Provençaalse wijze
Gepelde gamba’s met milde curry en oriëntal crunch
Scrumbled eggs met pancetta
van Dobben kroketten met Zaanse mosterd
Heerlijke ovenschotel met aardappel, kalfsgehakt, tomaat en kaas
Warme zalmfiletjes met scampies en basilicumsaus
Verse Vlaamse frieten

Dessertbuffet

Standje met ice cream to go, toppings en garnituren, vers fruit, chocoladebrownie, bavarois van kers en witte choco, terrine van mango met kokos, tarte tatin van appel, macarons in fruitige smaken, slagroomsoezen en tira mi su, taartjes en ander lekkers

Kinderbuffet

Verse frieten, mayo, kipnuggets, kroketten, frikadellen, appelmoes, salade en kinderijsbekers. Bij het kinderbuffet zal clown Barrino de kleintjes vermaken tussen 12.00 en 13.30 uur

PAASDINER

Vanaf 16.30 uur maakt u een keuze uit de lekkerste lentegerechten van onze a la carte kaart

Njoy Easter @ Viersprong

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

hemelvaartsdag2015

Onze a la carte kaart biedt verschillende heerlijke seizoensgerechten en voor ieder wat wils.

Bij mooi weer lekker buiten eten!

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Programma Moederdag

Trakteer Moeder en de hele familie op het lekkerste van de Viersprong.

Van 11.30 – 14.30 uur is er een gezellige family Brunch met clown Barrino.
En vanaf 17.00 uur kunt u reserveren voor het heerlijke Moederdag-Keuzemenu.

 

MOEDERDAG BRUNCH

Een top gezellig uitje met de hele familie. Volwassenen à € 34,50 all-in, inclusief vrij gebruik van drankenbuffet
met koffie, thee, melk, verse sappen en frisdranken.

Kinderen t/m 14 jaar à € 12,50 inclusief drankjes.

DRANKENBUFFET

Koffie, thee, melk, karnemelk, verse jus d’orange, plat en bruisend water en tevens alle frisdranken voor de kids, appelsap, fristi, cola, sinas etc.

KOUD

Ceasar salade met gerookte kipfilet, Parmezaan en bacon

Gerookte Schotse zalm met gesnipperde uitjes en crème fraiche

Aardappelsalade met stoofvlees en zilveruitjes

Salade Nicoise met tonijn, zwarte olijf, zoete rode puntpaprika en haricots verts

Limburgse asperge salade met eieren en beenham

Vers gesneden kalfsrosbief met truffelmayonaise

BROODSTAND

Broodstand met mini broodjes, boerenbrood, licht en donker stokbrood en zuurdesem

Roomboter, kruidenboter en aioli

SOEPBUFFET

Goed gevulde Limburgse aspergesoep met beenham en gehakt ei

WARM

Roergebakken ossenhaasreepjes op wijze van de chef

Gemarineerde en gebakken kipreepjes met cashews in sweet & sour saus

Scrumbled eggs met crispy bacon

van Dobben kroketten met Zaanse Mosterd

Vegetarische quiche met aardappel en voorjaarsgroenten

Noordzee kabeljauw en zalm gestoofd in mosterdsaus

Verse Vlaamse frieten met huisgemaakte mayonaise

DESSERTBUFFET

Vanille, aardbeien, pistache en choco ijs, vers gesneden fruit, chocoladebrownie, 2 smaken vruchtenbavarois, diverse taartjes, slagroomsoezen en tira mi su

KINDERBUFFET MET CLOWN BARRINO

Speciaal voor de kids is er een buffet verse frieten, mayo, kipnuggets, kroketten, frikadellen, appelmoes, salade, kinderijsbekers en alle frisdranken.

 

MOEDERDAGDINER

MET LENTE KEUZEMENU € 39,50

Vooraf een proeverij van 4 heerlijke voorafjes op eigen wijze gepresenteerd

Steak tartaar van weiderund classic style met zoete aardappel en mosterd
Kalfsukade met zoetzuur van aspergelinten
Vers gemaakte California sushi roll van tonijn
Bangkok style glasnoodles met gamba’s en milde rode curry

***

Op tafel vers gebakken zuurdesem en speltbrood met gezouten grasboter en aioli

***

Malse tournedos van Uruguay Hereford beef met Provencaalse saus, gegrilde roseval aardappel en gepofte voorjaarsgroenten

of

Asperges Flamande met lauwwarme beenham, Westlandse eerstelingen, saus Hollandaise, hardgekookt ei en gesneden kruiden

of

Kabeljauwrugfilet met tapenade van chorizo en groene kruidenolie, romige pareltjes en melange van asperges en voorjaars groenten

of

Noordzee tarbotfilet met Limburgse asperges, saus Hollandaise en gamba’s gebakken in kruim van gerookt spek (suppl €  5,00)

***

Strawberry cheesecake ijs met een taartje van rood fruit, Westlandse aardbeien en romanoff saus

***

KIDS ARRANGEMENT € 9,50

Frites met appelmoes, salade, kroket, nuggets of frikadel en een lekkere kinderijsbeker

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Pinksteren

Pinksteren is een mooie tijd om met familie bij elkaar te komen. Wij serveren naast onze a la carte kaart een heerlijk pinkstermenu waarbij Asperges een hoofdrol spelen…

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Asperges

Viersprong gebruikt uitsluitend de mooiste AA asperges, bio eieren en als aardappels de Westlandse eerstelingen, bon appetit

Vooraf

Goed gevulde aspergesoep met gerookte zalm, gehakt ei en peterselie € 8,50

Viersprong’s zelf gepekelde en koud gerookte zalm met salade van asperges € 12,50

Sukade van kalf met gebakken wilde gamba’s en sweet&sour van asperges

Hoofd

Asperges Flamande, op klassieke wijze lauwwarme beenham, Westlandse eerstelingen, gehakt ei, saus Hollandaise en gesneden kruiden € 19,50

Gebakken zalmfilet met asperges, saus Hollandaise en eerstelingen € 22,00

Spartelverse tarbot of griet filet met Limburgse asperges, gehakt ei, saus Hollandaise, Westlandse eerstelingen € 27,50

Halve kreeft Thermidor met aardappelwedges en Limburgse asperges € 22,00

Portie asperges met gehakt ei, gesnipperde ham en gesmolten boter € 8,50

Wijn

Ordalia, Sauvignon Blanc, Frankrijk. Een explosie van limoen, kruisbessen en grapefruit.
Fris en speels van karakter € 25,00

Glas Ordalia Sauvignon Blanc € 5,50

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Visliefhebbers... Opgelet!

Ieder jaar vanaf half juni tot en met november heeft de Viersprong de inmiddels veelbesproken Noordzeetong actie.
Geniet van spartelverse zeetong bij mooi weer in onze gezellige loungegarden of als lunch/diner in ons restaurant.Noordzeetong bij restaurant Viersprong

 

Sole € 25,-

In de pan gebakken en in z’n geheel op bord geserveerd (u fileert de tong zelf) met friet van roseval aardappel, saus remoulade en garnituren.

 

Wijntip!

Natuurlijk schenken wij een mooi glas wijn bij de zeetong. Onze tip is een heerlijke elegante en hout gelagerde Chileense chardonnay van Montgras. Per glas € 6,00 en per fles € 27,00.

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Vaderdag

€ 27,50

Proeverij van carpaccio’s
Rund met chimmi churry en Parmezaan
Kalf, vitello tonnato met tonijnmayonaise
Zalm met sesamcrunch en zwarte peper


3 bereidingen van het Hereford rund
Ossenhaas, diamanthaas en het sukadestuk met gebakken champignons,
saus poivrade,
gegrilde zomergroenten en friet van aardappelrosti


Romanoff 0174
Weckpot met Westlandse aardbeien, witte chocolade,
Strawberry cheesecake ijs en aardbeiensorbetijs en crumble

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

Mosselen

Vanaf juli start het mosselseizoen weer. Wij staan bekend om onze goede kwaliteit Jumbo mosselen van Prins en Dingemans. Loop bij ons binnen voor een heerlijke royaal gevulde pan met gekookte mosselen, dikke frieten met eigen gemaakte mayonaise en een vitaminerijke Westlandse salade. Dit complete gerecht serveren wij voor € 19,50 per persoon.Mosselpan bij restaurant Viersprong

Gegratineerde mosselen

Ook op de zomerkaart dit jaar: Provencaalse gegratineerde mosselen. Kort gekookt, geopend en hierna in de schelp gegratineerd met een melange van kaas, room, tuinkruiden en knoflook.

Groepsarrangement

Gezellig met een groep, familie of vrienden dineren? Vanaf 10 personen kunnen wij een mooi (all-in) arrangement maken voor een aantrekkelijke prijs. Keuze uit gekookte, gewokte, gegratineerde of een combinatie van deze bereidingen.

Een all in arrangement met borrel vooraf, onbeperkt mosselen, wijn en tafelwater met als afsluiter koffie en lekkernijen reserveert u al voor € 35,00 per persoon.

Neem contact met ons op voor meer informatie!

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

** VOLGERESERVEERD **

I WISH YOU......

1e Kerstdag vanaf 18.00 borrelen in de lounge of de bar, aanvang diner vanaf 19.00.

Classy en ambiante live muziek door combo Lounge-Ann.

Op deze dag serveren wij een verfijnd kerstmenu € 79,50 per couvert.

Menu 1e kerstdag

Bite

Muntje van gele biet met kalfsukade en notencrunch

***

Vlaamsch Broodhuys

Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten,
gezouten grasboter, tapenade en kruidenboter
Café de Paris

***

Chefs Christmas surprise, proeverij van 4 voorafjes

Sushi tuna en een sashimi cracker
Viersprong’s smokey salmon met biet en truffelcreme
Steak tartaar met grove mosterdmayo
Duck pancakes met filet, confit, zoetzure veggie parels & 5 spices

***

Noordzee tarbot

Fregola en pompoen brunoise
Assorti van groentjes en zoetzuur van venkel
Black tiger gamba met een oriental crunch

***

Tournedos van premium Uruguay Hereford beef

Gegrilde roseval, geconfijte knol
Puree van knol en pastinaak, kingboleet
Provencaalse jus
Romige spruitjes met pancetta

***

Chocolate & cherry sensation

Taartje pure chox met amarenekersen en blanc manger
Kersenijs in een crumble van chocolade

***

Kids Christmas

Voor jeugdige gasten is er een speciaal juniormenu à € 39,50
Kleine  carpaccio vooraf
Kidstournedos met frites en groenten
IJssurprise

Menu 2e kerstdag à € 55,00 per couvert

Brood

vers gebakken licht en donker boerenbrood
gezouten grasboter en kruidenboter
Café de Paris

***

Proeverij van 4 voorafjes

Rode tonijn met venkel en mango chutney
Smokey salmoncubes met limoenhangop
Kalfsrouleau, sweet & sour veggies en koriander chili
Chefs Christmas surprise……

***

Tournedos van Uruguay Hereford beef

Roseval quiche met pancetta
Creme van knol en pastinaak
Melange van gepofte groenten
Granberry jus

***

Choco caramel

Taartje van chocolade,
gezouten caramel, crisp van fudge.
mandarijn, chocolade en caramelijs

Kidsmenu

Voor jeugdige gasten is er een speciaal juniormenu à € 35

Reserveren?

Bel 0174 - 41 33 22 of mail naar info@viersprong.nl

SURPRISE YOUR LOVER...

Viersprong’s Romantic Valentine Dinner

Woensdag 14 februari 2018

Candlelight, DJ Limoncello met Remco on Sax
Ibiza lounge, love beats, deep & chill

Ontvangst met een tasty Velvet Valentine Cocktail of een Bubbel 9.5

***

Proeverij van 4 voorafjes op eigen wijze gepresenteerd:

Kalfbonbon met tonijn crème en kort geschroeide tonijn
Zalm met piccalilly gel en komkommer rouleau
California sushi roll met wasabi salsa
Crispy gamba, noodles, venkel en yaniku-sesam dressing
Vers gebakken lichte en donkere broodsoorten met boter en kruidenboter

***

Tussendoor een klein kopje schuimige truffelcappuccino

***

Tournedos van Barolo-tijm jus, plakje sukade,
zoete aardappel crème, tapenade van paddenstoel en pancetta,
Pommes dauphine met groene mosterd en kruiden en veggies

***

Dessert d’amour, brownie met kersen mousse, red velvet crumble,
hibiscus-frambozen macaron,
sorbetijs, en vanille gel

***

€ 49,50 per couvert